Limited time promo

Rješenja za stvaranje sigurnosnih kopija za OEM dobavljače

Naša rješenja za OEM prikladna su za tvrtke koje proizvode uređaje za pohranu (kao što su USB/Firewire vanjski tvrdi pogoni, USB flash pogoni, kućišta, NAS uređaji), tvrtke za smještaj, integratore sustava, samostalne dobavljače softvera ili druge vrste pružatelja tehnoloških usluga. Za više informacija kontaktirajte nas na info@fbackup.com.

OEM paket

Stvorili smo liniju programa za stvaranje sigurnosnih kopija koja specifično cilja na proizvođače hardvera ili davatelje usluga koji žele uključiti i program za stvaranje sigurnosnih kopija. OEM program idealan je za:

 • Proizvođače USB/Firewire kućišta ili vanjskih tvrdih pogona
 • USB/Firewire pogone ili druge uklonjive uređaje za pohranu)
 • Interni tvrdI disk ili drugi uređaji za lokalnu pohranu
 • Tvrtke za smještaj koje nude usluge pohrane na FTP/SFTP
 • Proizvođači računala ili drugi integratori sustava

Uobičajeno je da USB/Firewire vanjski diskovi, flash pogoni ili drugi uređaji za pohranu imaju ugrađen softver za stvaranje sigurnosnih kopija, jer postoji povećana potreba za kompletnim rješenjima sigurnosnog pohranjivanja pa ako ste proizvođač, sada je vrijeme da to učinite.

Prednosti OEM paketa

 • Prilagodljivi popis značajki. Značajke uključene u vezani softver za sigurnosno pohranjivanje možete prilagođavati, tako da svojim klijentima možete ponuditi samo značajke koje smatrate najvažnijima ili možete ponuditi sve.
 • Zaštita marke. Ako program za stvaranje sigurnosnih kopija želite vezati na pojedini uređaj za pohranu (USB/Firewire vanjski tvrdi disk, USB flash pogon), on može biti "zaključan" tako da radi samo na toj vsti uređaja- na taj način možete zaštititi svoju marku, jer će korisnik moći stvarati sigurnosne kopije samo na Vašem uređaju. Ako nudite usluge pohranjivanja na FTP/SFTP, ovaj brendirani softver za stvaranje sigurnosnih kopija može biti programiran tako da će prepoznati i stvarati sigurnosne kopije samo za specifičnu ip adresu ili raspon ip adresa.
 • Brendirani softver za stvaranje sigurnosnih kopija. On se može distribuirati pod različitim nazivima i modificirati tako da svaka izlazna veza/e-pošta cilja na adresu koju ste odredili. Na ovaj način možete pojačati svoju marku pred klijentima, bez troškova razvoja novih rješenja za sigurnosno pohranjivanje.
 • Nema ponavljajućih naknada. Ne postoje ponavljajuće ni skrivene naknade za plaćanje radi vezanja ovog brendiranog softvera za stvaranje sigurnosnih kopija s Vašim USB/Firewire uređajem za pohranu ili uslugom.
 • Snažni softver za stvaranje sigurnosnih kopija. Vaši klijenti imaju pogodnost korištenja snažnog rješenja za stvaranje sigurnosnih kopija. Nadalje, postoje specifične značajke koje su usmjerene prema OEM paketima: Sigurnosno pohranjivanje jednim dodirom i Plug-N-Backup. Značajka sigurnosnog pohranjivanja jednim dodirom iznimno je korisna ako USB/Firewire pogon na koji je vezana ima gumb koji, kad se pritisne, provodi postupak- na ovaj način kad god se pritisne gumb, on može biti konfiguriran za početak sigurnosnog pohranjivanja. Značajka Plug-n-backup odvodi to korak dalje, jer će automatski započeti sa stvaranjem sigurnosne kopije čim se USB flash pogon umetne u računalo.

Kontaktirajte nas danas da biste postali OEM partner: Upit za OEM paket

Contact Us

Rebranding

We offer a Rebranding program for companies that want to sell a backup program under their own brand bundled with their own services or products (hardware or software).

Here's an overview of what can be modified in a rebranded version:

 • Use any name you want for the rebranded backup program
 • Backup destinations can be locked to your own servers (i.e. for FTP/SFTP/Cloud)
 • Customize the images (i.e. logo, icons) and have your own URL and email support addresses
 • Your company name as an installation folder
 • Several features can be modified (i.e. features locked to a specific option or disabled)

In 5 simple steps you can start selling your own rebranded backup program:

 1. Contact us to establish your requirements
 2. Pay the rebranding fee
 3. We deliver the rebranded version
 4. You buy licenses with volume discounts
 5. You sell the bundled product/service

To get started simply send us an email:

Contact Us


Discussions

Become a member to ask questions about FBackup and get answers from our support team or other users.

  Forum

Newsletter

Be notified on new releases by joining our newsletter